A.Σ.Α.Π. Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2024

Το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής κατέλαβε την 3η θέση στο Ομαδικό Γυναικών (8χλμ) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος στα Τρίκαλα. Τα κορίτσια του Σωματείου μας εκπροσώπησαν επάξια, καθώς ανέβηκαν για πρώτη φορά σε βάθρο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανωμάλου Εδάφους. Την ομάδα μας αποτελούσαν με σειρά τερματισμού η Κωνσταντίνου Μαρίνα, Διαμαντέα Ροδάνθη – Νίκη, Βούτζαλη Βασιλική και Κρητικού Βασιλεία.

Η Κωνσταντίνου Μαρίνα, στην πρώτη της εμφάνιση με το Σωματείο μας, έκανε καταπληκτική κούρσα και κατέκτησε την 18η θεση με χρόνο 31:08,87 δίνοντας τους πρώτους βαθμούς στο Σωματείο μας για φέτος. Η Διαμαντέα Ροδάνθη – Νίκη τερμάτισε στην 25η θέση με επίδοση 33:16,31, η Βούτζαλη Βασιλική στην 26η θέση με επίδοση 33:30,46 και στην 30η θέση τερμάτισε η Κρητικού Βασιλεία με χρόνο 35:54,09.

Η ομάδα Γυναικών του Α.Σ. Αγίας Παρασκευής

Η έναρξη του Αγώνα Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος

Κωνσταντίνου Μαρίνα

Διαμαντέα Ροδάνθη – Νίκη

Κρητικού Βασιλεία

Βούτζαλη Βασιλική

Στους άντρες, στον αγώνα των 10χλμ, το Σωματείο μας εκπροσώπησε ο αθλητής μας Αντρέας Νίνης. Κατέλαβε την 64η θέση με χρόνο 36:20,78.

Έναρξη 10χλμ Αντρών πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος

Κατηγορία Αντρών Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος

Νίνης Αντρέας
Στις μικρές κατηγορίες και συγκεκριμένα στους Παμπαίδες Α (Κ16), έκανε την παρθενική του εμφάνιση ο αθλητής μας Κατσέρης Παναγιώτης. Ο Παναγιώτης τερμάτισε στον αγώνα των 3χλμ με επίδοση 13:28,43. Ευχαριστούμε και τον χορηγό μας , Φροντιστήρια Μπακούλα, για την στήριξη των ακαδημίων μας Παμπαίδες Α’ και Β’ (Κ14 – Κ16).

Κατσέρης Παναγιώτης

Κατσέρης Παναγιώτης & Κατσέρη Εμμανουέλα

Κατσέρης Παναγιώτης

Ραντεβού το Νοέμβριο στο Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος με ακόμη περισσότερες συμμετοχές και διακρίσεις για το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.