Χάσαμε κοτζάμ λεωφορείο … STOP

Photo//pixabay

Γράφει η Λένα Μαρκή

Ολόκληρο σχολικό λεωφορείο με τις πινακίδες κυκλοφορίας του που ανήκε στην πρώην ΚΟΙΚΕΔΑΠ χάθηκε!!!!

Είδηση έκπληξη που προήλθε από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Χρήστο Αθανασίου όταν ενημέρωνε για τα ευρήματα ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Ε.Σ.) στη διάρκεια της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας της δημοτικής Αρχής (29/2/2024) [Στο 57:37 λεπτό του βιντέου].

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στην έκθεση του Ε.Σ. αναζητούνται παραστατικά για δέκα ποδήλατα που αποκτήθηκαν στις 1/1/2001, αναφέρονται έργα τέχνης που διαπιστώνεται ότι έχουν κλαπεί και δύο σχολικά λεωφορεία. Το Ε.Σ. ζήτησε τις υποβληθείσες δηλώσεις κλοπής των οχημάτων που είχαν γίνει (; ) προς την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Από τα δύο σχολικά λεωφορεία το ένα λόγω δωρεάς δόθηκε στους ΠΑΙΣΔΑΠ και υφίσταται ακόμα, αλλά δεν έχει γίνει η μεταβίβασή του. Το δεύτερο μεταβιβάστηκε στο Δήμο και πήγε στην Υπηρεσία Καθαριότητας όταν τελείωσε η ΚΟΙΚΕΔΑΠ. Το δεύτερο λεωφορείο δεν βρίσκεται πουθενά σήμερα. «Φανταστείτε ένα λεωφορείο με πινακίδες και δεν υπάρχει πουθενά. Το αναζητεί ο εκκαθαριστής και δεν το βρίσκει. Θα μπορούσαν να το έχουν πάρει τρομοκράτες» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αντιδήμαρχος εκπλήσσοντας τους πάντες..

Και όλα αυτά λόγω της μη τήρησης των απαραίτητων παραστατικών από το Δήμο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου, υπάρχουν παραστατικά εισόδου των υλικών στις αποθήκες του Δήμου, όχι όμως και για τον τρόπο εξόδου τους από αυτές. Γενικώς, όπως είπε, οι αποθήκες του δήμου δεν είναι επαρκώς φυλασσόμενες και ελεγχόμενες.

Να θυμίσουμε εδώ την εξαφάνιση έξι (6) απινιδωτών όπου είχε αναφέρει τότε μόνο το aparaskevi-images.gr που κατά δήλωση του πρώην αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αργυρού, αναζητήθηκαν αλλά δεν βρέθηκαν πουθενά στο δήμο.

Παρακολουθείστε τη συνεδρίαση: https://www.youtube.com/watch?v=vI9KsBhtqh8 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.