«Νίκη Πολιτών»: Σύνθεση και όχι τοξικότητα κ. Μυλωνάκη!

Ο κ. Μυλωνάκης ερμηνεύει όπως εκείνος θέλει τη διάταξη του Νόμου που καθορίζει την διαδικασία της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας. 

Όλοι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, ήταν σαφείς:

Στην κλήρωση μπαίνουν ΟΛΑ τα θέματα συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης. 

Επιπλέον οι περισσότεροι Δήμαρχοι, απάντησαν σε όλα τα θέματα που εισήγαγαν οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και ζήτησαν από τους «δικούς τους» Συμβούλους να μην κάνουν ερωτήσεις. 

Στην συνεδρίαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αντιθέτως, έγιναν ερωτήσεις, από Συμβούλους της Δημοτικής αρχής στον ίδιο τον κ. Μυλωνάκη, «στημένες» με επιδίωξη την δημιουργία κλίματος σύγκρουσης – τοξικότητας και το σύνηθες πλέον: «παραλάβαμε καμένη γη»!

«Ρωτήθηκε» για έκθεση του Ελεγκτικού συνεδρίου του 2017 που έφτασε στο Δήμο το 2020 όπως και για το Κολυμβητήριο που δεν επεδίωξε να δει τον εργολάβο ουδέποτε και το οποίο ως γνωστόν ψήφιζαν μαζί με τον κ. Ζορμπά.

Ο κ. Μυλωνάκης είναι ο παλαιότερος σε ρόλους Διοίκησης μαζί με τον κ. Κρητικίδη, από όλα τα μέλη του Συμβουλίου, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής επί Δημαρχίας Β. Γιαννακόπουλου.

Ο πρώτος ως Πρόεδρος μεγάλου Νομικού Προσώπου του Δήμου και ο δεύτερος ως Αντιδήμαρχος.

Θα περιμέναμε να επιδιώκουν την σύνθεση και την συναίνεση και όχι ειρωνείες περί διαβασμένων και αδιάβαστων.


Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.