«Νίκη Πολιτών»: Πετυχημένο αφιέρωμα στην Παγκόσμια ημέρα Ποίησης

Με συμμετοχή πολλών ποιητών, που ζουν και δημιουργούν στην Αγία Παρασκευή, η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής» διοργάνωσε πρωτότυπη εκδήλωση, αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα Ποίησης της 21ης Μαρτίου.

Έτσι, οι ποιητές/τριες Νικος Μοσχοβάκος, Χρήστος Αντωνίου, Γιωργος Σταυρακάκης, Ζαχαρίας Σώκος, Γιωργος Σερκεδάκης, Βάσω Δεδούση – Πολυχρονοπούλου, Πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης, Ισίδωρος Ξένος, Μάγδα Κούρκουλου, Γιώργος Περού όπως και άλλοι δημιουργοί ερμήνευσαν ποιήματα τους όπως και ποιήματα άλλων ποιητών.

Ακούστηκαν, επίσης, οι φωνές μεγάλων Ελλήνων ποιητών να ερμηνεύουν δικά τους έργα.

Σημειώνουμε την παρουσία, μεταξύ άλλων, του Δημ. Συμβούλου και πρ. Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου (που απήγγειλε και αυτός δικό του ποίημα), του πρ. Δημάρχου και πρ. Αντιπεριφερειάρχη Β. Γιαννακόπουλου, του Δημ. Συμβούλου και πρ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχου, του πρ. Αντιδημάρχου Τεχν. έργων Δημ. Κονταξή, του Προέδρου του Δικτύου Αλληλεγγύης Δημ. Μυγδάνη, του πρ. Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μεν. Αϊδίνη, του μέλους της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιούλης Γεωργοπούλου κ.α.

21 Μαρτίου 2024

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.