Αγ. Παρασκευή – Περαμαϊκός (2-4)

Το έργο του για σωτηρία παραμένει δύσκολο μετά και τα αποτελέσματα σε κάποια από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σημερινής (31/3) αγωνιστικής, ωστόσο ο Περαμαϊκός… όσο ζει ελπίζει!

Σε ένα ματς στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής που «στράβωσε» από την αρχή, η ομάδα του Β. Σπάθα έκανε την ανατροπή, επικράτησε με4-2 και διατήρησε τις όποιες ελπίδες της για σωτηρία, ενώ απομένουν πέντε «στροφές» για το φινάλε στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η «Σάντα» προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο τέταρτο χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Σεφέρη με πλασέ στο 3’ και ο Μούζος με σουτ στο 15’. Στο 22’ ο Κουφουδάκης μείωσε σε 2-1 με σουτ, βάζοντας τους πράσινους ξανά στο παιχνίδι, ενώ στο 35’ ο Κοντάκος με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Ο ίδιος παίκτης στο 68’ πέτυχε το 2-3 με σουτ και στο 91’ ο Λάππας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.


Διαιτητές: Τριγάζης, Τσελεπίδης-Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)


ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Δημήτρουλας, Ζάχος (46’ Τσινιάς), Κοντοές, Μυτάκης, Θεοδωρίδης, Κουτσουπιάς (75’ Χρυσανθακόπουλος), Μπουμπουλλίμα, Σεφέρη (65’ Αντωνέας), Δημητρίου (65’ Νικολαΐδης), Μούζος (75’ Πλατυκώστας)


ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Σπάθας): Θεολόγης, Κοντογιάννατος, Μαρίνης, Βέσι, Στεφανής, Παπαθανασίου, Παπαδάκης (72′ Κακάκιος), Κουφουδάκης (83′ Ευθυμιάδης), Φιλιμέγκας (53′ Κόκας), Κοντάκος (72′ Λάππας), Μαχμουτάι.

Πηγή:soccerlive.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.