Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ στις 10/4

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 10.04.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19:00  με θέμα:

  1. Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  2. Λήψη απόφασης για οικονομικές ενισχύσεις απόρων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Α. Γάκη)
  3. Λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση του αγώνα «9ος ΔΡΟΜΟΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2024» (εισήγηση:Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης)
  4. Έγκριση διακοπής κυκλοφορίας για τη διεξαγωγή αγώνα «9ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ -2024». (εισήγηση:Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης)
  5. Λήψη απόφασης για Απαλλαγή τελών (παρατάσεις – εκταφή) και τοποθέτηση οστών της Μαραμαθά Παρασκευής, το γένος Στάϊκου, ευεργέτιδας – δωρητού του Δήμου, στο Μαυσωλείο του Δημοτικού Κοιμητηρίου (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  6. Λήψη απόφασης  περί κοπής ή μη δένδρων. (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Ι. Μυλωνάκης).
  7. Λήψη απόφασης για έγκριση παραχώρησης ή μη οικογενειακού τάφου (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  8. Λήψη απόφασης για σύσταση και συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και πολιτιστικής αξιοποίησης του κληροδοτήματος Αθανασίου Σιστοβάρη (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Σ. Παπαμιχαήλ)
  9. Λήψη απόφασης για σύσταση και συγκρότηση επιτροπής για τη σύνταξη Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Λαϊκού Πανεπιστημίου (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης)

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.