«Τρίποντο» η Προοδευτική, 5-0 την Αγ. Παρασκευή

Είχε ανάγκη τους βαθμούς η Προοδευτική, στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της στη Γ’ Εθνική, και τους πήρε κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Στο γήπεδο της Νίκαιας οι «βυσσινί» επικράτησαν με 5-0 και πέρασαν πάνω από τη γραμμή του υποβιβσμού, απέναντι στη «Σάντα» που αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες και με νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της.

Στο 5′ ο Τσακίρης άνοιξε το σκορ, στο 14′ ο Λαζαρίδης σημείωσε το 2-0 και στο 30′ ο Τσακίρης σκόραρε ξανά για το 3-0 που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 66′ ο Δρόσης και στο 90′ ο Ηλιόπουλος διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Γκολ: 5′ Τσακίρης, 14′ Λαζαρίδης, 30′ Τσακίρης, 66′ Δρόσης, 90′ Ηλιόπουλος

Διαιτητές: Ζιούτος (Ηρακλείου), Τσέλιος-Κακάνης (Ανατ. Αττικής)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Πράνταλος, Πετράκης, Μουστάκης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Γκόγκα, Τσακίρης, Θεοδωρίδης (81′ Ηλιόπουλος), Γαβράς, Λαζαρίδης (86′ Καράβολος), Δρόσης

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεμά, Τσινιάς (46′ Καστανιώτης), Ζάχος (46′ Δημήτρουλας), Μιχαηλίδης, Νικολάου (46′ Αντωνέας), Θεοδωρίδης (65′ Χρυσανθακόπουλος), Κουτσουπιάς (65′ Πλατυκώστας), Μυτάκης, Σεφέρη, Μπουμπουλλίμα, Μούζος.

Πηγή: soccerlive.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.