Πλήρως φωτισμένη από σήμερα η Αιγαίου Πελάγους

.

Το βράδυ ανάβουν τα φώτα και στο τμήμα από Μεσογείων έως Ελβετίας

Άμεσα ξεκινά η αντικατάσταση των καμένων φωτιστικών led σε σημεία της πόλης

Μετά την αποκατάσταση του οδοφωτισμού στην οδό Αιγαίου Πελάγους, από την Ελβετίας μέχρι  την Γραβιάς, απόψε το βράδυ φωτίζεται και το υπόλοιπο τμήμα του δρόμου, από τη λεωφόρο Μεσογείων μέχρι και την Ελβετίας, καθώς ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες εργασίες αποκατάστασης του δικτύου σύνδεσης, υπό το συντονισμό της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

Παράλληλα από την ερχόμενη Τετάρτη ξεκινά η σταδιακή αντικατάσταση των καμένων φωτιστικών led σε διάφορα σημεία της πόλης, ένα ζήτημα για το οποίο ο Δήμος έχει δεχθεί πλήθος αιτημάτων.

Η δημοτική αρχή ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για το γεγονός ότι αυτούς τους πρώτους μήνες της θητείας της δεν μπορούσε να  προχωρήσει στην αποκατάσταση του προβλήματος, διευκρινίζοντας πως η σχετική διαδικασία είχε «παγώσει» λόγω της έλλειψης προϋπολογισμού στο Δήμο, μια εκκρεμότητα που δεν διευθέτησε εγκαίρως η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.