Αλλάζουμε: Δεν κουραστήκατε πια κ. Σταθόπουλε που δε θυμάστε και τι ψηφίζετε;

Για ακόμη μια φορά ο κ. Σταθόπουλος επιμένει να δυναμιτίζει το πολιτικό κλίμα μιλώντας για  δήθεν “απρεπή” συμπεριφορά απέναντι σε πολίτες. Απρεπή συμπεριφορά κύριε Σταθόπουλε είχαν αυτοί, που ενώ τους δόθηκε ο λόγος και ανέπτυξαν τα επιχειρήματα τους, δεν θέλησαν να ακούσουν τα επιχειρήματα της Δημοτικής Αρχής και διέκοπταν διαρκώς.

Έχουμε εξηγήσει  κατ’ επανάληψη ότι κάνουμε μια δοκιμή και δεν είμαστε ιδεοληπτικοί. Το θέμα των τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία Αγίας Τριάδος έχει συζητηθεί ήδη δύο φορές επί μακρόν, με εκτενή συμμετοχή των πολιτών.

Προφανώς εξυπηρετεί τον κ. Σταθόπουλο να συζητούμε διαρκώς τα ίδια θέματα και να μην προχωράμε παρακάτω.

Στη θέση του θα προβληματιζόμασταν ιδιαιτέρως αν σε συγκεκριμένο θέμα, όπως προέκυψε χθες, άλλα ψηφίζαμε στη Δημοτική Επιτροπή και άλλα υποστηρίζαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, πως θα χαρακτήριζε κανείς τη συμπεριφορά του κ. Σταθόπουλου απέναντι στους πολίτες,  όταν επιμένει να μην απαντά γιατί, ενώ ήταν ενήμερος για το πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό του κολυμβητηρίου από το Μάιο του 2018, δεν έκανε απολύτως τίποτε;

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.