Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικών ομάδων Ατόμων με αναπηρία  στην ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικών ομάδων Ατόμων με αναπηρία στην ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη του βόλεϊ καθημένων στη χώρα μας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος φέτος προσφέρει τις υπηρεσίες του στην περιοχή μας σαν Καθηγητής φυσικής αγωγής.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία από τις επιτυχίες των τελευταίων ετών αλλά σίγουρα η ύψιστη τιμή είναι η Εθνική ομάδα. Αγώνες ετών, βήματα σταθερά προς την κορυφή ,αντιμετωπίζοντας εμπόδια και προκλήσεις. Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους και όσους είναι κοντά μου. Είμαι εδώ, πιο δυνατός από ποτέ. Ευχαριστώ το Θεό“, σχολίασε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.