Ευχαριστήριο μήνυμα του Κ. Τσιαμπά για τις Δημοτικές εκλογές

Φίλες και Φίλοι
Προσωπικά αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την ουσιαστική και καθοριστική υποστήριξή σας στον όμορφο αγώνα που δώσαμε με την παράταξή μας ΄΄ Αγία Παρασκευή η Πόλη μας΄΄ .
1622096_1377888272497822_3746523565290277760_nΗ επιτυχία του συνδυασμού ήταν ο πρωταρχικός και κύριος στόχος για μένα, διότι έτσι θα ήμουνα συνεπής με τις αρχές και αξίες οι οποίες με οδήγησαν να υπηρετήσω την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κύριο Ζορμπά Βασίλειο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε την τετραετία που πέρασε. Ασχολήθηκα με συνέπεια και ευθύνη με τα καθήκοντα που μου ανέθεσε, στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την Πολεοδομία, το Κοιμητήριο (τεχνικό μέρος), χωρίς να απαιτήσω-ζητήσω ή εκβιάσω τίτλους ή θέσεις ή να θέσω όρους, αλλά με μοναδικό γνώμονα τη προσφορά στους Δημότες πιστεύοντας βαθειά ότι η καταξίωση κερδίζεται με το έργο και την καθημερινή ανθρώπινη συμπεριφορά μας και δεν επιβάλλεται με λόγια – διακηρύξεις ή υποσχέσεις .
Στις εκλογές για το Δήμο μας με αναδείξατε πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο σε σταυρούς (831) από τους υποψηφίους όλων των παρατάξεων. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί δικαίωση για μένα και ταυτόχρονα υποχρέωση απέναντί σας ώστε να συνεχίσω με αίσθημα καθήκοντος και προσφοράς, με ήθος και τιμιότητα από τη θέση της αντιπολίτευσης που όρισε τη παράταξή μας η πλειοψηφία των δημοτών της Αγίας Παρασκευής .
Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου , που με στήριξε σε όλη αυτή την προσπάθεια.
Συγχαρητήρια στον νέο Δήμαρχο κύριο Σταθόπουλο Ιωάννη και τον συνδυασμό του για την νίκη τους . Αναλαμβάνουν το Δήμο με διοικητική και τεχνική πληρότητα, και κυρίως οικονομική ανεξαρτησία, σε μια κρίσιμη περίοδο για την χώρα μας και ελπίζω να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το καλό των δημοτών.

Τσιαμπάς Κων/νος
Υποστράτηγος ε.α
Δημοτικός Σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook