Ποιός βάζει τρικλοποδιές στα Δημοτικά έργα;

Παίρνοντας το λόγο στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο ο αντιδήμαρχος κ. Τσιαμπάς αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τελευταία και αφορούν εργασίες που γίνονται στο Δήμο.

Μίλησε για τις καταγγελίες στην βιοκλιματική της Κυκλάδων, στην ανάπλαση της Αγίου Ιωάννου και στον παιδικό σταθμό της οδού Βορρά. Και στις τρεις (3) περιπτώσεις στάλθηκε η αστυνομία …

Συγκεκριμένα στον παιδικό σταθμό ενώ τα έργα είχαν ξεκινήσει με το που σταμάτησαν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα, η καταγγελία έγινε την Τετάρτη μετά το Πάσχα(!) με αποτέλεσμα να παρακωλυθούν οι εργασίες και να δημιουργηθεί πρόβλημα στα μαθήματα των παιδιών.

Ανάλογο γεγονός ακολούθησε και στο 1ο Δημοτικό σχολείο όπου γινόταν εργασίες αποκατάστασης και εκεί πήγε η αστυνομία και διέκοψε το έργο …

Ο κ. Τσιαμπάς δήλωσε πως όλες οι εργασίες που γίνονται στα σχολεία είναι νόμιμες και όποιος θέλει μπορεί να ζητήσει στοιχεία.

 

Πέραν αυτών ενημέρωσε για την υπογραφή, την Παρασκευή, της σύμβασης για την κατασκευή της γέφυρας Γελαδάκη, όπου ο χρόνος αποπεράτωσης υπολογίζεται στους 10 μήνες αλλά αναμένεται να αποπερατωθεί νωρίτερα.

Επίσης μία ακόμα γέφυρα, στην θέση του ΙΚΑ έχει ενταχθεί μέσα στις 6 γέφυρες που θα κατασκευαστούν στην Αττική, γίνεται όμως προσπάθεια να προηγηθεί.