Κ. Τσιαμπάς: “Καταγγέλλω τη φρασεολογία της Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών”

TsiampasKwn-nosΔημοτική Παράταξη΄΄Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Τσιαμπάς Κων/νος
Δημοτικός Σύμβουλος

 ΔΗΛΩΣΗ

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28.1.2015 η κυρία Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, σχολιάζοντας παρατηρήσεις μου επί του αιτήματος για παράταση ολοκλήρωσης του έργου επισκευές φθορών οδοστρωμάτων (λακκούβες),λόγω αδικαιο-λόγητηςκαθυστέρησηςτου εργολάβου, (την παράταση την ψηφί-σαμε για να μην στερήσουμε από τους δημότες τις συγκεκριμένες εργασίες) μου απήντησε με την απρεπέστατη φράση ΄΄ Λέτε ψέματα στο ΔΣ ή μου είπαν εμένα ψέματα ΄΄ θα το εξετάσω.

Στις 19-2-2015 ζήτησα επίσημα από την κα Αντιδήμαρχο να ενημερώσει το Δημ. Συμβούλιο για τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε.

Η απάντησή της (περίπου) ήταν: ΄΄Δεν έχω να πω τίποτα΄΄.

Επειδή στις συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος με την συμπεριφορά του, τις τοποθετήσεις του, το λόγο του και το ύφος του, γράφει την πολιτική του ιστορία

Καταγγέλλω

την φρασεολογία της κυρίας Αντιδημάρχου και θέλω να εκφράσω την θλίψη μου που νέοι άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον τρόπο αυτό. Πρέπει να γίνει αντιληπτό από τη διοίκηση, ότι ο έλεγχος και η κριτική, είναι το θεσμικό καθήκον της αντιπολίτευσης και όσοι δεν αντέχουν τους συμβουλεύω να ξανασκεφτούν τη θέση τους στο Δημ. Συμβούλιο, τον κατεξοχήν χώρο του διαλόγου και της Δημοκρατίας.

Τσιαμπάς Κων/νος
Δημοτικός Σύμβουλος
Υποστράτηγος ε.α.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.