Σοβαρή καταγγελία Κ. Τσιαμπά κατά Δημάρχου και προέδρου του Δ.Σ. – Μιλάει για “Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία”

Μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διαδικασία της Ειδικής Δημόσιας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την αποχώρηση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης, λάβαμε το ακόλουθο καταγγελτικό μήνυμα από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κωνσταντίνο Τσιαμπά (Αγία Παρασκευή, η πόλη μας). 

Καταπέλτης ο κ. Τσιαμπάς κατά του Δημάρχου κ. Γιάννη Σταθόπουλου και του προέδρου του Δ.Σ. κ. Γεράσιμου Βλάχου, μιλάει για “αντιδημοκρατικές ενέργειες” και “ετσιθελική συμπεριφορά” του κ. Γεράσιμου Βλάχου και καταγγέλει “τη διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής για Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία, για Έλλειψη Συνείδησης του καθήκοντος και για Πολιτική Αμετροέπεια.”

Ακολουθεί το ακριβές κείμενο:

tsiampas - eidiki dimosia sunedriasi 6-2017

 

Η χρησιμοποίηση της εξουσίας για Ίδιους  λόγους και η χωρίς σκέψη σεβασμός προς αυτή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Αλήθειας και της Δημοκρατίας

Για άλλη μια φορά,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με καταφανέστατη  την αδυναμία του κου Δημάρχου  να τον ελέγξει,  με αντιδημοκρατικές ενέργειες και ετσιθελική συμπεριφορά, διέλυσε  την Ειδική Συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου με θέμα  ΄΄  Απολογισμός   Πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής  για το 2016 ΄΄ αφού πρώτα την απαξίωσαν και ανάγκασαν το σύνολο της αντιπολίτευσης και εκπροσώπους συλλόγων να αποχωρήσουν, μία παράταξη παρέμεινε  στις  θέσεις του ανύπαρκτου ακροατηρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας  και υποτίθεται ότι η συνεδρίαση έγινε  στο αμφιθέατρο  του 2ου Γυμνασίου  ώστε να συμμετάσχουν στο διάλογο και οι δημότες .

Ο κος  Δήμαρχος  με τον κο Βλάχο μετέτρεψαν τη συζήτηση από δημοκρατικό διάλογο σε μονόλογο των δύο Ηγεμόνων. Απέδειξαν για άλλη μια φορά  και οι δύο, ότι είναι φανατικοί πολέμιοι  του διαλόγου και της κριτικής  και από τη πρώτη στιγμή  ανάληψης  των καθηκόντων τους, προσπάθησαν να  κυριαρχήσουν  και να επιβάλλουν την καταξίωση, αντί να την ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ, προφανώς αριστερά  κατάλοιπα και βιώματα.

Η απαράδεκτη, έτσι μου αρέσει, έτσι γουστάρω συμπεριφορά του προέδρου του ΔΣ κου Βλάχου, με την ανοχή του κουνιάδου Δημάρχου είναι καθημερινότητα πλέον στο Δήμο και ιδιαίτερα στη λειτουργία του ΔΣ .

Απορίας άξιον είναι η άνευ όρων  αποδοχή  αυτής της συμπεριφοράς από τους δημοτικούς συμβούλους  και ιδιαίτερα από τους μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  οι οποίοι αποδέχονται μοιρολατρικά την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά.

Κε  Βλάχο, θα σας θυμίσω  άλλη μια φορά ότι  ΄΄ Είστε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΄΄   το οποίο δεν είναι επιχείρησή σας.

Καταγγέλλουμε

τη διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής για Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία, για Έλλειψη Συνείδησης του καθήκοντος και για Πολιτική Αμετροέπεια.

Κύριε Δήμαρχε, έχετε αναγάγει τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου σε οικογενειακή υπόθεση με το γαμπρό σας.  Αντιληφθείτε επιτέλους ότι η κριτική και ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας, και ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού.

Όσο και να προσπαθήσετε, ότι  μέσο και να χρησιμοποιήσετε  δεν πρόκειται να κρύψετε την αλήθεια από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Και να θυμάστε ότι από όλα τα σφάλματα ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ είναι ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ.

΄΄ Η  ΑΔΡΑΝΕΙΑ΄΄

 –

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Δημοτικός Σύμβουλος

 

—–
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter