Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών στα πλαίσια του 37ου Αυθεντικού Μαραθώνιου

Διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ο 37ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας με διεθνείς συμμετοχές αθλητών. Τμήμα της διαδρομής του αποτελούσε και η Λ. Μεσογείων που διασχίζει την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Στα πλαίσια του σημαντικού αυτού αγώνα, ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) διοργάνωσε  «Αγώνα Δρόμου Μικρών Παιδιών» με πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Αγόρια και κορίτσια των δημοτικών σχολείων του Δήμου έτρεξαν τον δικό τους Μαραθώνιο και κέρδισαν μετάλλια και κύπελα, υπό το περήφανο βλέμμα γονέων και φίλων.

Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Σπύρος Παπασπύρος, όσο και το λοιπό προσωπικό, αλλά και μέλη του Δ.Σ. έβαλαν τα δυνατά τους και η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία. Οι διάφορες κατηγορίες διεξήχθησαν ομαλά και ακολούθησαν οι απονομές στους τρεις πρώτους της κάθε μίας. Μετάλλια και κύπελα απένειμαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Έφη Καψοκεφάλου, η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Κώστας Γουργούλης, ο δημοτικός σύμβουλος των «Αλλάζουμε», Πέτρος Διακογιάννης, ο Διευθυντής του ΠΑΟΔΑΠ, Νίκος Κανιώρης, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Γιώργος Κωβαίος και η Γενική Αρχηγός του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου και πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Εργ. Τέχνης, Νικολέτα Μπελεχρή-Κυριάκου.

Στην εκδήλωση στήριξε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών και κάτοικος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Η διεξαγωγή του αγώνα έγινε με τη συνδρομή περιπολικών της Αστυνομίας.