Το “μπαλόνι” του Χολαργού είναι πραγματικότητα και διαψεύδει τους άπιστους Θωμάδες

Ήδη από τον Ιανουάριο 2019 το aparaskevi-images.gr ενημέρωνε για την πρόθεση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού να σκεπάσει τα δύο γήπεδα μπάσκετ που έχει στην άλλη πλευρά του λόφου Τσακού. Δημοσιεύσαμε και την χρηματοδότηση που έλαβε από την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση του έργου. Η τότε Διοίκηση Σταθόπουλου το αμφισβητούσε και μιλούσε για προεκλογικά τερτίπια. Ο ίδιος ο τότε πρόεδρος του Δ.Σ. φαινόταν σίγουρος ότι το λυόμενο στέγαστρο δεν θα κατασκευαστεί ποτέ.

Σήμερα 19-12-2020 ο Δήμαρχος του γείτονα Δήμου, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, δημοσίευσε φωτογραφίες με το λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) να έχει πάρει τη θέση του και να μένουν μόνο λίγες εργασίες για την ολοκλήρωσή του.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Αποστολόπουλος ενημερώνει πως:

“Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο τοποθέτησης λυόμενου στεγάστρου στα 2 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του αθλητικού κέντρου της οδού Σύρου στον Χολαργό, ώστε οι αθλητές της πόλης μας να έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται καθόλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Είμαστε ένας Δήμος με πολλούς αθλητικούς συλλόγους και αθλητές, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση, έχουμε δείξει με έργα, ότι επενδύουμε στον αθλητισμό και στους νέους της πόλης μας.”

Δείτε ΕΔΩ όλα τα σχετικά άρθρα με το ¨μπαλόνι” του Χολαργού και πως γίναμε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο του όμορου δήμου.