«Νίκη των Πολιτών»: Κλείνει παιδικό σταθμό & δεν ντρέπεται

Ο Β. Ζορμπάς με ανακοίνωση του, μνημείο ψεύδους και λάσπης, για το θέμα του Παιδικού σταθμού που έκλεισε ο ίδιος :

  1. Επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε τρεις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης με τα ονόματα των επικεφαλής (Σταθόπουλος–Οικονόμου-Μυλωνάκης).
  2. Αποφεύγει να κριτικάρει τις υπόλοιπες 3 παρατάξεις («Λαϊκή συσπείρωση»-«Μια γενιά μπροστά» και «Φυσάει κόντρα») παρά το ότι τον κατήγγειλαν και αυτές.
  3. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί με ψέματα για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού. Κάνουμε γνωστό ότι, ο ίδιος, έχει επίσης κλείσει δυο Δημοτικά ιατρεία (το τρίτο που απέμεινε δεν λειτουργεί) και ένα ΚΕΠ.
  4. Χωρίς ντροπή, ρίχνει τις ευθύνες στους προηγούμενους παρότι ο ίδιος αποφάσισε το κλείσιμο τους Σταθμού, χωρίς να συγκαλέσει στοιχειωδώς ούτε μια σύσκεψη και χωρίς να ζητήσει γνώμες.
  5. Στην πραγματικότητα έχει το απύθμενο θράσος να λέει ότι δεν γνώριζε τα προβλήματα του Δήμου.

Έβαλε υποψηφιότητα και δεν γνώριζε τις δυσκολίες! Πόσο αθώος!

Τα περίμενε όλα λυμένα ο Ζορμπάς!

Η πλήρης απουσία πολιτικού θάρρους και ευθύνης που τον χαρακτηρίζουν μαζί με την μεγάλη του ανικανότητα στην διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων της Αγίας Παρασκευής δεν έχουν προηγούμενο.

Δυστυχώς, για τον ίδιο, η πόλη το ξέρει και διαμαρτύρεται σύσσωμη.

25Μαΐου 2022

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων