Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: «Φτωχές οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Αγ. Παρασκευής…!» (Ηχητικό)

«Πήραμε αυτή την πρωτοβουλία, διότι είδαμε ότι οι εκδηλώσεις φέτος του δήμου είναι φτωχές», δήλωσε στον σταθμό μας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Αγία Παρασκευή-Μία Γενιά Μπροστά” Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, με αφορμή το Χριστουγεννιάτικο street event που διοργανώνει η παράταξή του το Σάββατο 17/12 στην κεντρική οδό της πόλης την Αγίου Ιωάννου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην πολύμηνη παύση εργασιών ανέγερσης του νέου δημαρχείου της πόλης, επιρρίπτοντας ακέραιες τις ευθύνες στην δημοτική αρχή.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.