Γιώργος Οικονόμου στον 94Fm: Μεθόδευση στην δια περιφοράς συνεδρίαση των ΠΑΙΣΔΑΠ (ηχητικό)

Φωτογραφία αρχείου

Για την απόφαση των ΠΑΙΣΔΑΠ να ασκήσουν έφεση στην υπέρ των εργαζόμενων απόφαση του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου και τη δια περιφοράς συνεδρίαση μίλησε ο κ. Γιώργος Οικονόμου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία» 94Fm.

Ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής» μίλησε συγκεκριμένα για τον τρόπο με τον οποίο λήφθηκε η απόφαση και αναρωτήθηκε γιατί δεν συγκλήθηκε δια ζώσης συνεδρίαση από τη στιγμή που δεν ισχύουν πλέον μέτρα περί covid.

«Βλέπουμε μία μεθόδευση αρχικά», είπε. Συμπλήρωσε δε ότι υπήρχε το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών για τη λήψη απόφασης από το ΝΠ.

Η δημοτική Αρχή θέλει να αποφύγει την αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους, τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, με την πραγματικότητα, ήταν το συμπέρασμα του κ. Οικονόμου.

Ο ίδιος και η παράταξή του σέβονται όλες τις δικαστικές αποφάσεις για τους εργαζόμενους.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν κατά τη συνεδρίαση, όπως το «βάφτισμα» της συμμετοχής σε ΑΠΕΧΩ, κλπ.

Πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να δώσουν εξηγήσεις. Η συνεδρίαση είναι άκυρη. Δεν είναι δυνατόν πίσω από κλειστές πόρτες να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις, τόνισε.

Στο τέλος έδωσε την είδηση, ότι ήδη συγκαλείται έκτακτη συνεδρίαση του ΝΠ για να συζητηθούν αυτά τα θέματα παρουσία όλων και των εργαζομένων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.