ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΚΑΠ και “Τζάμπολ Αγάπης” σε έναν αγώνα μπάσκετ για καλό σκοπό (VD)

Τα μέλη της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» υποστηρίζοντας θερμά το δεύτερο συνθετικό του τίτλου τους και  παραμένοντας «ενεργοί πολίτες», φόρεσαν τα αθλητικά τους και μπήκαν στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου Κοντοπεύκου για να δώσουν μάθημα ανθρωπιάς και στήριξης.

Μαζί με την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ) και την ΑΜΚΕ «Τζάμπολ Αγάπης» διοργάνωσαν αγώνα μπάσκετ με την ομάδα παιδιών που έχουν διαγνωστεί στο φάσμα αυτισμού.  

Όπως δήλωσε δημόσια ο επικεφαλής των “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Μυλωνάκης: “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ εικόνα για τον αυτισμό. Οραματιζόμαστε μια πόλη ανοικτή σε όλους, με σεβασμό στη διαφορετικότητα και χωρίς καμιά διάκριση“.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, βάλαμε τα μπλουζάκια μας, μπήκαμε στο παρκέ και αλλάξαμε πάσες και χαμόγελα με τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του Αυτισμού.

Θερμές ευχαριστίες στην Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής, τον πρόεδρο Nikos Doumas και το Δ.Σ., το «Τζάμπολ Αγάπης» και τον εμπνευστή του, Γιάννη Τσουμπρή, την πρώην μπασκετμπολίστρια, Βάσω Στασινού και φυσικά σε όλα τα μέλη του δημοτικού μας συνδυασμού «Αλλάζουμε» που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία“.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.