Απάντηση του Γ. Οικονόμου στο Σύλλογο Κοντοπεύκου για την επέκταση – χωροθέτηση του αμαξοστασίου

Μετά την δημοσιοποίηση  της επιστολής του Προέδρου του Συλλόγου Κοντοπεύκου Παραδείσου Πευκακίων Αγίας Παρασκευής, για το εν λόγω θέμα που συζητήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου, έστειλε προς τον Σύλλογο την παρακάτω απάντηση:

“Αγαπητέ Πρόεδρε, όπως σας διαβεβαίωσα και τηλεφωνικά, εμείς συμφωνήσαμε μόνο με την εκδήλωση ενδιαφέροντος  υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις και όχι αυτό που περιλαμβάνεται στην επιστολή σας, ότι δηλαδή

 “οι δημοτικές παρατάξεις που ήταν παρούσες στην συνεδρίαση, αποφασίσανε να επεκτείνουν προσωρινά το Αμαξοστάσιο σε κοντινό οικόπεδο χωρίς να ενδιαφερθούν για την ενημέρωση των κατοίκων δίπλα στους οποίους θα μεταφερθούν απορριμματοφόρα και άλλα οχήματα.”

Όπως έχουμε πάρει θέση και στο παρελθόν σε παρόμοια πρόταση, δεν θα επιτρέψουμε την συγκεκριμένη χωροθέτηση, στα ακίνητα που περιγράφετε, για τους λόγους που εξηγήσαμε, καθόσον εκτός των άλλων δεν πληρούν και τις νόμιμες προϋποθέσεις λειτουργίας ως αμαξοστάσιο, ενώ παράλληλα υποβαθμίζεται περαιτέρω η  περιοχή που γειτνιάζει με το 9ο Δημοτικό Σχολείο!!!

 Για την έλλειψη ενημέρωσης των κατοίκων και των Συλλόγων, υπεύθυνη είναι η δημοτική αρχή η οποία ενώ το προωθεί και διαβουλεύεται εν κρυπτώ  με τους ιδιοκτήτες αρκετό διάστημα, το έφερε ως θέμα  Ε.Η.Δ για να μην προλάβουμε να το ψάξουμε και να σας ενημερώσουμε.

 Με εκτίμηση

Γιώργος Οικονόμου”

Υπενθυμίζουμε ότι η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή προωθεί συγκεκριμένες προτάσεις διαχείρισης αποβλήτων, που περιλαμβάνουν  οριστική χωροθέτηση Αμαξοστασίου, Σταθμού Μεταφόρτωσης και Πράσινου Σημείου. Προσωρινές λύσεις που παραβιάζουν την νομιμότητα και  συντηρούν τις τριτοκοσμικές συνθήκες των εργαζομένων στην καθαριότητα μας  βρίσκει αντίθετους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.