“Νίκη των Πολιτών»: Ένα χρόνο ο Δήμος δεν χορηγεί είδη διατροφής σε απόρους από το Ταμείο βοήθειας-ΤΕΒΑ

Στις 4 Απριλίου κλείσαμε ένα χρόνο από τότε που ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν χορηγεί βοήθεια στους άπορους μας από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων – ΤΕΒΑ.
Το ΤΕΒΑ προσφέρει, από το 2018 (ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση) που ξεκίνησε ως πρόγραμμα, μεγάλες ποσότητες ειδών βασικής διατροφής, λαχανικών, φρέσκου κρέατος, γαλακτοκομικών, πολλών ειδών ατομικής υγιεινής και σπιτιού κ.α. σε 280 περίπου οικογένειες της Αγίας Παρασκευής.
Είναι πρόγραμμα που χορηγείται από ευρωπαϊκά κονδύλια της Περιφέρειας.
Τι ακριβώς συμβαίνει και πότε θα δοθεί πάλι η βοήθεια στους έχοντες ανάγκη;

ΥΓ: Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) συγχρηματοδοτεί το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Ε.Π. ΕΒΥΣ) σε 600 σημεία διανομής στους Δήμους και τις Περιφέρειες όλης της χώρας και εξασφαλίζει τα βασικά αγαθά σε περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

6 Απριλίου 2023
Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.