Βράβευση εκπαιδευτικού του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής

Στην εκπαιδευτικό του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής Ζέτα Παπαγεωργοπούλου απονεμήθηκε από το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου για το 2023 το Βραβείο «Βασίλης Αναγνωστόπουλος», το οποίο απονέμεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάθε ειδικότητας, ο/η οποίος/α δείχνει έμπρακτα και αποτελεσματικά το ενδιαφέρον του/της για τη Φιλαναγνωσία και τη Νεανική Λογοτεχνία. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο, βιβλία αξίας 300 ευρώ, από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, προς τιμήν της Μαίρης Κωνστανταροπούλου.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ το ελληνικό τμήμα της IBBY για την τιμή, για τη χαρά, για την εμπιστοσύνη. Θεωρώ ότι το βραβείο αυτό δεν το παίρνω μόνη αλλά μαζί με ομάδα μαθητών, μαθητριών, συναδέλφων και φίλων της Βιβλιοθήκης μας, οι οποίοι, μαζί με τους Διευθυντές και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, πιστέψανε στο όραμα. Πιστέψανε ότι μπορούμε να φτιάξουμε -κόντρα στην προκατάληψη- μια Βιβλιοθήκη σε ΕΠΑ.Λ. και προσπαθούμε όλοι μαζί, ο καθένας με τη δική του δύναμη και τα δικά του ενδιαφέροντα, να τη γεμίσουμε με βιβλία, αναγνώστες και δράσεις!» ανέφερε η Ζέτα Παπαγεωργοπούλου, φιλόλογος, υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Παρασκευής, ευχαριστώντας για τη διάκριση.

Τα βραβεία του Ελληνικού Τμήματος της IBBY – Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου απονεμήθηκαν σε μια όμορφη τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 2 Απριλίου, ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Η αρχή της εκδήλωσης έγινε με την ανάγνωση του φετινού μηνύματος της ημέρας, “Είμαι ένα βιβλίο, διάβασέ με” από τον δημιουργό του, Βαγγέλη Ηλιόπουλο, παρουσία της εικαστικού Φωτεινής Στεφανίδη, που φιλοτέχνησε τη φετινή αφίσα.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.