Έκκληση του Δήμου προς τους πολίτες εν όψει Πάσχα να μην κατεβάσουν τα απορρίμματα

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα ήθελε να ζητήσει από τους κατοίκους της πόλης μας, την κατανόηση αλλά και τη συνεργασία τους.

Εν’ όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα και των αδειών που θα λάβουν οι υπάλληλοι του Δήμου μας, θέλουμε να ζητήσουμε από τους πολίτες το προσεχές Σαββατοκύριακο να μην κατεβάζουν τα απορρίμματά τους στον δρόμο, μιας και αρκετοί από τους εργαζομένους στην καθαριότητα θα έχουν κάνει χρήση της άδειάς τους.  

Από το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα οι πολίτες μπορούν να κατεβάζουν και πάλι τα απορρίμματά τους στους κάδους που βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.

Σας ευχαριστούμε και Καλό Πάσχα σε όλους.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.