Ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Ειρήνης

Τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 ξεκινούν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Ειρήνης, από το ύψος της οδού Πελοποννήσου μέχρι και τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μεσογείων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης πως από την Πέμπτη του Πάσχα, 20 Απριλίου 2023, θα τροποποιηθεί το δρομολόγιο της γραμμής του Β5.

Το λεωφορείο Β5, από την Πέμπτη του Πάσχα, θα κατεβαίνει την Αγίου Ιωάννου και όχι την οδό Ειρήνης, μέχρι και την ολοκλήρωση των έργων της ανάπλασης. 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.