Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Νεολαίας ο Νίκος Ζόμπολας

Από την ανάληψη των καθηκόντων μου το 2019 και στήριξης της δημοτικής αρχής ήμουν συνεπής και σταθερός στις απόψεις μου, προς όφελος και των πολιτών. Κυρίως, προσπάθησα να είμαι αξιοπρεπής.

Άσκησα καλοπροαίρετη κριτική, έκανα δημιουργικές προτάσεις και προσπάθησα να είμαι χρήσιμος για την πόλη, διατηρώντας την ανεξαρτησία μου στην πράξη, όντας και άμισθος εξ αρχής.

Κάναμε για πρώτη φορά τα δύο φεστιβάλ Νεολαίας στην πόλη μας, από τις πιο οργανωμένες & εξωστρεφείς εκδηλώσεις που έχουν γίνει στην πόλη μας, προσελκύοντας 2500 επισκέπτες, με συμμετοχή οργανισμών και φορέων από όλη την χώρα, βραβεύσαμε 60 νέους και νέες της πόλης μας που έχουν διακριθεί, δημιουργήσαμε την ομάδα εθελοντών νεολαίας με εγγραφή 40 ατόμων και συμμετέχοντας σε 4 δράσεις με κορυφαίες εθελοντικές οργανώσεις της χώρας μας και  με 300 συμμετέχοντες, δημιουργήσαμε το τοπικό συμβούλιο Νέων με δεκάδες συμμετοχές, κάναμε ημέρες καριέρας και συμμετείχαμε σε ευρωπαϊκά προγράμματα νέων. Καταθέσαμε αίτηση για την ένταξη σε χρηματοδότηση για την δημιουργία Κέντρου Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Είχα θέσει εξ αρχής πολλά ζητήματα ανανέωσης και αλλαγής νοοτροπίας της δημοτικής αρχής, που δεν εφαρμόστηκαν στην πράξη.

Έχουν γίνει λάθη που δεν διορθώθηκαν.

Εύχομαι να πάει η πόλη μπροστά και να αλλάξουν αρκετά που μας κρατούν πίσω τις τελευταίες δεκαετίες.

Να ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε στην αντιδημαρχία νεολαίας, καταρχήν τον δήμαρχο και για την θέση που μου εμπιστεύθηκε προσωπικά σχεδόν 4 χρόνια, τον πρώην ΓΓ κ.Κύρκο, μέλη της δημοτικής αρχής, αλλά και της  αντιπολίτευσης, τους εργαζόμενους στον δήμο και φορείς της πόλης που σχετίζονται με τη νεολαία. 

Αφήνουμε θετικό έργο στη νεολαία, κατά γενική ομολογία, με ελάχιστους πόρους και περιορισμένη υποστήριξη.

Αφήνω μια εκκρεμότητα της διενέργειας του 3ου φεστιβάλ νεολαίας, τέλη Ιουνίου, το οποίο προτείνω να οργανωθεί και να διενεργηθεί από το νέο Τοπικό Συμβούλιο Νέων, που εκπροσωπείται από αξιόλογους νέους της πόλης μας, με την υποστήριξη της νέας διεύθυνσης αθλητισμού, πολιτισμού και νέας γενιάς.

Συνεχίζω ενεργά στο δημοτικό μας συμβούλιο, με ανεξάρτητη γνώμη και πολλά ανοιχτά μέτωπα σε εξέλιξη.

Εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους τους συμπολίτες μας, με αγάπη και ομόνοια.

Νικόλαος Αθ. Ζόμπολας

Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος —

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.