Γ. Μυλωνάκης – Να μπει ένα τέλος στα «μπρος-πίσω» με το νέο δημαρχείο

ΤΩΡΑ συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη

Εδώ και περίπου έναν μήνα, ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», διαβλέποντας το σοβαρό αδιέξοδο με τη συνέχιση του έργου ανέγερσης του νέου δημαρχείου της πόλης, έχει ζητήσει επιτακτικώς συνάντηση του δημάρχου και των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημα.

Δυστυχώς, το αίτημά μας δεν έχει εισακουστεί από τον κ. Β. Ζορμπά, που εμμένει να κρατά την πόλη στο σκοτάδι αναφορικά με το τι θα γίνει με τη νέα «τρύπα» που έχει ανοίξει στην καρδιά της Αγίας Παρασκευής. Η αδικαιολόγητη απουσία του από την προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει στα σχετικά ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων, δεν αποκαλύπτει μόνο την προσωπικά δύσκολη θέση του, αλλά και την έλλειψη λύσεων που θα μπορούσε να προτείνει για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιος εμμένει στον μοναχικό δρόμο, απορρίπτοντας κάθε πρόταση συνεργασίας και σύνθεσης…

Όμως ο κ. Ζορμπάς δεν θα μπορεί να δραπετεύει για πάντα. Ήδη, η μείζων μειοψηφία κατέθεσε αίτημα να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του νέου δημαρχείου στην αμέσως προσεχή συνεδρίαση του Σώματος, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» θα στηρίξει το συγκεκριμένο αίτημα. Ωστόσο, για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η συγκεκριμένη συζήτηση προτείνει από την πλευρά της, με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, να κληθεί να παραστεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, προκειμένου αφενός να υπάρξει πληρέστερη -και από πρώτο χέρι- ενημέρωση και αφετέρου να διασφαλιστεί ότι θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες προκειμένου να συνεχιστεί το έργο από την παρούσα εργολαβία, ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.

«Στο θέμα της ανέγερσης του νέου δημαρχείου της πόλης δεν χωρούν πλέον μισές αλήθειες και άλλες αναβολές. Κάθε μέρα που περνά καθιστά την ολοκλήρωση του έργου ολοένα και πιο επισφαλή» σχολιάζει σχετικά ο επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης και προσθέτει:

«Η πόλη δεν αντέχει άλλα… γιαπιά μέσα στο κέντρο της. Θα πρέπει όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση ώστε οι εργασίες να αρχίσουν και πάλι. Ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς οφείλει -έστω και την τελευταία στιγμή- να συνεργαστεί με τις δημοτικές παρατάξεις προκειμένου να βάλουμε ένα τέλος στα “μπρος-πίσω” με την ανέγερση του νέου δημαρχείου της πόλης μας».

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.