Αγ. Παρασκευή 1-0 τον Φωστήρα στον Ταύρο

Με γκολ του Κραψίτη στο 58′ με σουτ η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και πήρε τους βαθμούς που ήθελε στη μάχη της σωτηρίας στο 5ο όμιλο.

Γκολ: 58′ Κραψίτης με σουτ

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουρκουνάσιος-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης (63′ Μανωλάς), Παρασκευόπουλος (77′ Καραμπάγιας), Ξενοπανάγος, Πεχλιβανίδης, Νταούλια, Χριστόπουλος, Ανδρόπουλος, Κρητικός (58′ Λαζαρίδης), Πινιώτης, Φέκκας

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Ριτσοτάκης (46′ Μπότος), Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Κατσέρης, Λαμπρίδης, Κωτσάκης (69′ Μούζος), Μπουτσικάρης (79′ Μωραϊτάκης), Κραψίτης (79′ Κουτσουπιάς).

Πηγή: soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.