Νέο, πανέμορφο και πολύχρωμο προαύλιο στο 9ο Νηπιαγωγείο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας, συνεχίζει τις εργασίες βελτίωσης των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων της πόλης μας.

Πρόσφατο παράδειγμα η ολική αναμόρφωση του προαύλιου χώρου στο 9ο Νηπιαγωγείο Αγίας Παρασκευής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, οι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας εργάστηκαν κανονικά προκειμένου οι μικροί μαθητές του σχολείου μας με την επιστροφή τους από τις διακοπές να βρουν ένα τελείως διαφορετικό, πιο όμορφο, πιο «ζωντανό», γεμάτο χρώματα προαύλιο.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο της, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της πόλης (ήδη έχει ξεκινήσει η ανάπλαση της οδού Ειρήνης), έτσι ώστε να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της. 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.