Μητσοτάκης: Έδειξε ποιον δήμαρχο (δεν) ψηφίζει στην Κηφισιά (φωτο) αναφέρεται και η Αγία Παρασκευή γιατί;

Ούτε μία ούτε δύο, ούτε τρεις. 50 (ολόκληρες) φωτογραφίες έστειλε χθες το μεσημέρι το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού από την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στην Κηφισιά, όπου παραμένει δημότης. Σε κάποιες από αυτές απεικονίζονται τόσο ο «γαλάζιος» νυν δήμαρχος της περιοχής Γ. Θωμάκος (φωτό εξωφύλλου) όσο και ο, επίσης, «γαλάζιος» διεκδικητής της δημαρχίας Β. Ξυπολυτάς (φωτό στο εσωτερικό του άρθρου), διορισμένος από το Μαξίμου στη θέση του προέδρου του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ). Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος Γ. Θωμάκος όχι μόνο δεν προλόγισε τον πρωθυπουργό (σ.σ. όπως για παράδειγμα είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο κατά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Καλλιθέα ο «γαλάζιος» δήμαρχος Δ. Κάρναβος), αλλά ούτε καν αναφέρθηκε το όνομά του στο δελτίο Τύπου του Μαξίμου. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι Μητσοτάκης, Μαξίμου και Πειραιώς έχουν ήδη επιλέξει τον εκλεκτό τους, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Β. Ξυπολυτά, αλλά δεν θέλουν να το (επι)δείξουν πριν τις εθνικές εκλογές για να μην τους κάνει ανοιχτό πόλεμο ο Γ. Θωμάκος. Γιατί υπόγειο, προφανώς και θα κάνει, όταν, αν και νυν δήμαρχος, τον έχουν ήδη προγράψει…

ΥΓ. Η περίπτωση Θωμάκου δεν είναι η μοναδική που έχουν προγράψει Μαξίμου και Πειραιώς. Για παράδειγμα, το ίδιο συμβαίνει και στον δήμο Αγίας Παρασκευής, με τον νυν δήμαρχο, «η φυματίωση δεν κολλάει από το θεία κοινωνία», Β. Ζορμπά.  

Πηγή: aftodioikisi.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.