Κ. Τσιαμπάς: Ανυπόστατες καταγγελίες ή παραταξιακά συμφέροντα… εις βάρος των δημοτών…

Όταν διαχρονικά η προτεραιότητα και ο στόχος των εκλεγμένων παρατάξεων του Δήμου είναι, πως θα διατηρήσουν ή θα κατακτήσουν την εξουσία χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τον επικοινωνιακό πόλεμο, η αποτυχία είναι σίγουρη, όπως έγινε και με το Δημαρχείο.

Ομολογουμένως ήταν και  είναι ένα δύσκολο έργο που για την ολοκλήρωσή του απαιτείτο:  

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ

Δυστυχώς όμως οι εκλεγμένες παρατάξεις όχι μόνο δεν συναίνεσαν αλλά αντιθέτως επέλεξαν έναν ανελέητο πόλεμο με όπλο, τι άλλο, την επικοινωνία και το δήθεν ενδιαφέρον.

Το ίδιο κλίμα  επικράτησε και στο  ΔΣ (26 Απριλίου  2023), η αντιπολίτευση  ζήτησε ενημέρωση και τελικά διοίκηση και αντιπολίτευση, αλληλοενημερώθηκαν για αυτά που ήδη γνώριζαν!!!!

θυμήθηκαν ότι πρέπει, όλοι μαζί να δράσουν για να βρεθεί λύση, εδώ δυστυχώς ταιριάζει το… 

«Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα».

Πέραν όμως των παραπάνω γνωστών, προέκυψε και κάτι εντελώς νέο.

Το καινούργιο είναι οι καταγγελίες του κυρίου Μυλωνάκη επικεφαλής της παράταξης  “Αλλάζουμε”  ο οποίος από βήματος ΔΣ, μεταξύ άλλων κατήγγειλε:

 α. Ζητάμε να χτίσουμε μια συμμαχία απέναντι σε αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το Δημαρχείο;

 β. Από το 2020 ο εργολάβος είχε ενστάσεις και επιφυλάξεις για το έργο…

Κύριε Μυλωνάκη :

Ήσασταν υποχρεωμένος από την πρώτη στιγμή για να προστατεύσετε τα συμφέροντα του Δήμου να:

  – Κατονομάσετε και να καταγγείλετε  αυτούς που δεν θέλουν να γίνει το Δημαρχείο και όχι τώρα που η κατάσταση από ότι φαίνεται γίνεται μέρα με τη μέρα μη αναστρέψιμη ( μακάρι να διαψευστώ) .

  – Ενημερώσετε το ΔΣ, την διοίκηση και τους δημότες από το 2020,  σε ποιον  και με ποιο τρόπο, ο εργολάβος εξέφρασε επιφυλάξεις  για το έργο και ο οποίος προφανώς  ολιγώρησε, με συνέπεια να  φθάσουμε στη σημερινή κατάσταση.

Έχετε υποχρέωση να το κάνετε έστω και τώρα,  εκτός και εάν είναι επικοινωνιακή φανφάρα ενόψει των εκλογών κάτι που δεν επιτρέπεται, για κανένα λόγο, πολύ δε περισσότερο για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Κωνσταντίνος Τσιαμπάς

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Επικεφαλής της Παράταξης

΄΄Όραμα για την Αγία Παρασκευή΄΄


—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.