DEBATE: Ναι δυστυχώς, χθες ντράπηκε και η ντροπή 

Δηλαδή χθες αυτό που είδαμε ήταν debate ;
Εγώ βέβαια θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό πρότζεκτ για τους φοιτητές και τους σπουδαστές των σχολών δημοσιογραφίας.
Φτάσαμε στο σημείο που από χιλιάδες δημοσιογράφους επιλέξανε τρεις κυρίες οι οποίες, η μία είναι παντρεμένη με τον δήμαρχο Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη, δηλαδή ανιψιά του πρωθυπουργού, ή άλλη σύζυγος του Ρουσόπουλου, δηλαδή σύζυγος βουλευτή της ΝΔ και η άλλη είναι σύζυγος του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη και προσωπικού φίλου του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όσο και να θέλω, δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα λειτούργησαν αντικειμενικά.

Δε θα μπω βέβαια στην διαδικασία να σχολιάσω την επιλογή των ερωτήσεων.
Μου θυμίζει τους αρχηγούς κομμάτων που έρχονται κάθε Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ.
Εκεί αντί να δοθεί ο λόγος πρώτα στα περιφερειακά μέσα της βόρειας Ελλάδας, δίνεται στα «μεγάλα» ΜΜΕ που έχουν έδρα την Αθήνα, που ούτως ή άλλως καθημερινά τους έχουν στα «πόδια» τους και έχουν έτσι την δυνατότητα να τους ρωτήσουν ότι θέλουν.
Πάντως όταν περισσεύει και λίγος χρόνος, τότε η αλήθεια είναι ότι δίνουν τον λόγο και σε κάποια περιφερειακά ΜΜΕ, έτσι για να ρίξουν «στάχτη στα μάτια».

Και οι ερωτήσεις των «μεγάλων» ΜΜΕ στην ΔΕΘ;
Πότε θα γίνουν εκλογές; Τι θα γίνει με την Ουκρανία; Η τελευταία δημοσκόπηση σας έδειξε ότι χάσατε λίγο έδαφος, σας ανησυχεί αυτό;
Και χίλιες δυο άσκοπες ερωτήσεις οι οποίες καθημερινά τις απαντούν στα πρωινάδικα οι υπουργοί και οι βουλευτές.

Τελικά πιάσαμε πάτο στη δημοσιογραφία, όπως βέβαια και σε όλους τους κλάδους γενικά.

Ναι δυστυχώς χθες, ντράπηκε και η ντροπή

Πηγή: politispress.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.