Γιάννης Σταθόπουλος: Τι δεν έχει κάνει ο κ. Ζορμπάς για το Δημαρχείο

Επισκεφθήκαμε, προ διήμερου με τον Πολιτικό Μηχανικό Δημήτρη Κονταξη πρ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων, το εργοτάξιο του ανεγειρόμενου Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής, έργου που πετύχαμε την δημοπράτηση του το 2018.

Οι εργασίες προχωρούν και βρίσκονται σε στάδιο που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

Ωστόσο, πριν καλυφθούν τα οπτικά στοιχεία της εκσκαφής, δηλαδή πριν εκλείψουν τα μορφολογικά στοιχεία της, αφού θα τα καλύψει η εργολαβία με σκυρόδεμα, μήπως πρέπει:

  1. Να ενημερωθούν-προσκληθούν οι επιβλέποντες της Περιφέρειας για την εκτίμηση των προϊόντων της εκσκαφής;
  2. Να συνεδριάσει επιτέλους και να επισκεφθεί το εργοτάξιο η διαπαραταξιακή εκ μηχανικών επιτροπή του Δήμου μας;

Οφείλω, τέλος, να ρωτήσω τι έγινε με την υπόσχεση του Υπουργού Αναπτύξεώς για την εκταμίευση των χρημάτων της συμπληρωματικής σύμβασης, όπως πανηγυρικά διαβεβαίωσε ο κ. Ζορμπας προ τριμήνου.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.