«Νίκη Πολιτών»: Ζορμπάς και Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ πυροδότησαν το Δημοτικό Συμβούλιο

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 17 Μαΐου:

1. Έγινε σαφές, για ακόμη μια φορά, ότι ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός απεφάσισε ονοματοδοσίες σε κτίρια και Αθλητικά κέντρα του Δήμου χωρίς να έχει αυτή την αρμοδιότητα.

Στην συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής πλειοψηφικά και η τριμελής Επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου ομόφωνα, ακύρωσαν μετά από προσφυγή της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», την απόφαση του ΠΑΟΔΑΠ!

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε την ιστορία και προσφορά όλων των προσώπων ζώντων η τεθνεώτων που απεφάσισε ο ΠΑΟΔΑΠ να τιμήσει.

Η απόφαση, όμως, που έλαβε το Νομικό Πρόσωπο, με παρόντα λίγα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου, είναι πρόδηλα παράνομη.

2. Με τις ψήφους 4 μελών της παράταξης του κ. Ζορμπά (μεταξύ των οποίων δυο Αντιδήμαρχοι, ένας πρ. Αντιδήμαρχος και η Πρόεδρος του ΔΣ) και τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης («Νίκη των Πολιτών», «Νέα Αρχή» και «Αλλάζουμε») δεν ψηφίσθηκε η λεγόμενη κυκλοφοριακή μελέτη Πευκακίων.

Οι τρεις παρατάξεις αλλά και στέλεχος της παράταξης Ζορμπά ζητήσαμε αναβολή λίγων εβδομάδων, που απερρίφθη από τον κ. Ζορμπά, για συζήτηση-λήψη απόφασης εντός του Ιουνίου και αφού προηγηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο με παρουσία όλων των εμπλεκομένων, του μελετητή και εκπροσώπου της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Επιμένουμε σε αυτή την πρόταση, θα απαιτήσουμε να υλοποιηθεί και διαβεβαιώνουμε όλους τους κατοίκους των Πευκακίων ότι θα επιδιώξουμε λύση με συναινέσεις.

3. Η συμπεριφορά και ο αγενής και εμπρηστικός, για πολλοστή φορά τόνος, του κ. Ζορμπά εμποδίζουν τον διάλογο και την συνεννόηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο διορισμένος Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ με αποτέλεσμα (μετά οξύτατη προσωπική επίθεση-αντιδικία με Αντιδήμαρχο), να οδηγηθεί σε αποχώρηση.

Είναι ο ίδιος Πρόεδρος που ειρωνεύτηκε δημόσια, με απαράδεκτες εκφράσεις, επικεφαλής Δημοτικής παράταξης.

Σε 4 μήνες περίπου, έχουμε Δημοτικές εκλογές. Το γεγονός αυτό δεν είναι δικαιολογία για οξύτητες και απρέπειες.

Από την πλευρά μας, θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στην γραμμή επιδίωξης συναινέσεων και συμφωνιών που τόσο έχει ανάγκη η πόλη μας.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.