Έκλεισαν και τα Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη στην Αγία Παρασκευή – Σε εκκαθάριση η εταιρεία

Μετά τα καταστήματα Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη που έκλεισαν σε Γλυφάδα και Αθήνα το προηγούμενο διάστημα, ήρθε η ώρα και για τα δύο της Αγίας Παρασκευής με την εταιρεία πλέον να οδηγείται σε εκκαθάριση. 

Στο τέλος του 2022 έκλεισε το Kitchen Lab που είχε ανοίξει ο Άκης Πετρετζίκης σε κεντρικό σημείο στη Γλυφάδα και στη συνέχεια το Kitchen Lab Corner στο Σύνταγμα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έκλεισαν και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής, που είχαν απομείνει. 

Έχει μάλιστα ήδη αναρτηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) η σχετική απόφαση προκειμένου να τεθεί η «KITCHEN LAB ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ» σε λύση και να προχωρήσει η εκκαθάρισή της. Σύμφωνα όσα αναφέρονται στο ΓΕΜΗ, τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Σημειώνεται πως δεν υπάρχουν εκκρεμότητες όσον αφορά στο προσωπικό το οποίο έχει αποζημιωθεί, ενώ η εταιρεία μετέφερε την έδρα της στη Γλυφάδα.

Ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης είχε ξεκινήσει αυτήν την επιχειρηματική του δραστηριότητα το 2018 και μάλιστα με σημαντική επιτυχία ακόμη και μέσα στην περίοδο των μέτρων της πανδημίας. 

Όσον αφορά στα οικονομικά αποτελέσματα η εταιρεία Kitchen Lab το 2021 εμφάνισε 894.819,80 ευρώ έναντι 911.618,17 το 2020.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.