Στέφθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της “Νέας Αρχής” για τα αδέσποτα ζώα

Μετά τα τελευταία περιστατικά που ενείχαν υποψία κακοποίησης αδέσποτων ζώων σε γειτονιές της πόλης, η παράταξή μας προχώρησε σε μια συμβολική δράση ευαισθητοποίησης, κατασκευάζοντας από ανακυκλωμένα υλικά ένα σπιτάκι για αδέσποτες γάτες.

Πέραν της καθημερινής μέριμνας, η ευζωία των αδέσποτων επιτυγχάνεται με  ένα οργανωμένο σύστημα περισυλλογής, σήμανσης, στείρωσης και εμβολιασμού, με στόχο την υιοθεσία και έσχατη λύση την επανατοποθέτηση.

Εδώ καλείται να παίξει ρόλο ο Δήμος σε συνεργασία και με τις φιλοζωικές οργανώσεις, παρέχοντας πόρους, οργάνωση, συντονισμό, τεχνογνωσία αλλά και αναζητώντας/διασφαλίζοντας συνέργειες και χορηγίες.

Το πρόγραμμα της παράταξής μας για τα αδέσποτα θα αναρτηθεί στην σελίδα μας και τα γραφεία μας θα είναι πάντα ανοιχτά να το συζητήσουμε και δια ζώσης, όπως και κάθε θέμα που αφορά τον Δήμο μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.