Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιάννη Σταθόπουλου o κόσμος στην ομιλία των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου (VD)

Παρά τον κακό καιρό και το βαρύ κλίμα των ημερών ο κόσμος της Αγίας Παρασκευή ανταποκρίθηκε και πάλι στο κάλεσμα του Γιάννη Σταθόπουλου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και στην εναρκτήρια εκδήλωση της προεκλογικής περιόδου.

Ολοι οι χώροι του Εμπορικού κέντρου «Ηλιοτρόπιο» της οδού Ελπίδος γέμισαν από πολίτες που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση για να γίνει η πόλη Ανθρωποκεντρική και «έξυπνη».

Να ξαναζωντανέψει η Αγία Παρασκευή. Με μια αφοσιωμένη, ορθολογική και αποτελεσματική Δημοτική αρχή και με άμεσες υπηρεσίες προς τον πολίτη αλλά και Ανθρωποκεντρική, Πράσινη, Αλληλέγγυα και Ασφαλή όπου ο κάθε πολίτης θα νιώθει ότι υπάρχει μια κοινότητα που τον φροντίζει και την φροντίζει και αυτός.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.