ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκπτωτο τον ανακήρυξε η Αποκεντρωμένη τον κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη

Όπως πρώτο το aparaskevi-images σας είχε πει και σας είχε ανακοινώσει με το άρθρο ΕΚΤΑΚΤΟ: Οριστικά εκτός Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης !

Όπως έγινε γνωστό εκτός Δημοτικού Συμβουλίου μένει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ο κ. Μουστόγιαννης όπως είχαμε αναφέρει δεν παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στις 27/12/2023 και όλοι περιμέναμε να ορκιστεί τις επόμενες ημέρες. Όμως δεν παρουσιάστηκε, ούτε προσκόμισε δικαιολογητικά αντικειμενικής αδυναμίας, οπότε σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών κρίνεται αυτοδικαίως έκπτωτος.

Σε λίγο νεότερα ….

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.