Δύο συνεδριάσεις του Δ.Σ στις 17/1

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67  του Ν.3852/10 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 17.01.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19.00  με θέματα:

  1. Έγκριση της 12ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Αθανασίου Χρήστος).
  2. Έγκριση της απόφασης 117/2023 του Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ περί της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού 2023 του Ν.Π.Δ.Δ. Παιδικοί  Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Γουργούλης Κωνσταντίνος).
  3. Έγκριση της 4η Αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2023 του Ν.Π.Δ.Δ.  με την επωνυμία «Δημοτική Βιβλιοθήκης Αγίας Παρασκευής Μουσείο Αλέκου Κοντόπουλου» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Ξενάκης Παναγιώτης).
  4. Καθορισμός τέλους  κοινοχρήστου  χώρου για θέση στάθμευσης οχημάτων Τραπεζών για χρηματαποστολές (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Αθανασίου Χρήστος).
  5. Ορισμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Παρασκευής». Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου και συγκρότηση σε Σώμα (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Γουργούλης Κωνσταντίνος).
  6. Ορισμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Παρασκευής». Εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρου και συγκρότηση σε Σώμα (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Γουργούλης Κωνσταντίνος).
  7. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για την κατασκευή υποσταθμού ΔΕΔΔΗΕ (compact), στη συμβολή των οδών Κάδμου & Σοφοκλή, Ο.Τ. 349α (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Σιούλα Λαμπρινή).
  8. Ορισμός ενός (1) Δημοτικού Συμβούλου με τον αναπληρωτή του και δύο υπαλλήλων με τους αναπληρωτές τους για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χατζηανδρέου Κωνσταντίνος).
  9. Λήψη απόφασης περί κοπής ή μη δέντρων (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Ιωάννης).

**************************************************************************

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 17.01.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 20:00  με θέμα:

  1.  Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Αγίας Παρασκευής Οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Ιωάννης).

     

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.