Μητσοτάκης: Η συζήτηση με πολίτες σε καφέ για την ακρίβεια, στην Αγία Παρασκευή μετά την επίσκεψη στον Δημόκριτο

Μετά το Γαλάτσι το περασμένο Σάββατο ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί (17/1/2024) την Αγία Παρασκευή, επαναλαμβάνοντας τις 3 προτεραιότητες της κυβέρνησης: Ακρίβεια, υγεία και ασφάλεια. Τα 3 μέτωπα όπου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μεταξύ των ψηφοφόρων υπάρχει μεγάλη δυσφορία. Περιμένουν περισσότερα.

Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μυλωνάκη, ο οποίος προσφώνησε στην μετέπειτα εκδήλωση σε τοπικό κατάστημα τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι τα τρία μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό να δεσμεύεται ότι η κυβέρνηση θα υλοποιήσει το προεκλογικό της πρόγραμμα σε όλα τα μέτωπα.

“Κάθε μέρα θα κάνουμε βήματα στη σωστή κατεύθυνση”, είπε ο Κ. Μητσοτάκης στους πολίτες, οι οποίοι έκαναν παράπονα για την ασφάλεια, για την παραβατικότητα των ανηλίκων, αλλά και για την ακρίβεια. “Οι τιμές θα πέσουν, έχουν ήδη πέσει”, είπε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση θα δουλέψει ακόμη πιο σκληρά στα καυτά μέτωπα της ακρίβειας, της υγείας και της δημόσιας ασφάλειας.

Ο Κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εκλογική νίκη του Ιουνίου, σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο “να διατηρείς και να αυξάνεις τα ποσοστά σου”, ενώ υπενθύμισε ότι το 2024 είναι μία εκλογική χρονιά, αλλά και τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας. “Στις εκλογές της 9ης Ιουνίου θα πιστοποιήσουμε ποια είναι η μεγάλη ευρωπαϊκή παράταξη” είπε ο Πρωθυπουργός, έχοντας ήδη αρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία, έστω και δειλά-δειλά.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην οικονομία, με αφορμή το ταξίδι του σήμερα στο Νταβός, υποστηρίζοντας ότι η χώρα δυναμώνει, η οικονομία αναπτύσσεται, και πηγαίνει προς τα μπρος. “Γιατί εάν η οικονομία πηγαίνει καλά, πηγαίνουν καλά και η υγεία, η παιδεία και η ασφάλεια” είπε στους πολίτες ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” και ξεναγήθηκε στον χώρο, όπου πραγματοποιείται ένα μεγάλο σχέδιο ανακαίνισης. Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε και το ένα από τα πέντε κτίρια που ανακαινίζονται, όπου θα στεγαστούν οι ερευνητικές εργασίες γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη.

https://www.facebook.com/reel/1365029797468561

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.