Σε κατάληψη το σχολικό συγκρότημα του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής

Όλα αυτά τα κατωτέρω μας αναλύει ο Διευθυντής του συγκροτήματος κ. Αθανάσιος Μπαλάσκας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook

Σήμερα το βράδυ ομάδα 50-60 κουκουλοφόρων προχώρησε σε κατάληψη του σχολικού συγκροτήματος του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής, υβρίζοντας, τραυματίζοντας, καταστρέφοντας και απειλώντας.

Φαντάζομαι οι απειλές κατά της ζωής μου και των μελών της οικογένειάς μου έγιναν στο όνομα της τράπεζας θεμάτων, της ΕΒΕ και των ιδιωτικών πανεπιστημίων!

Η ζωή λοιπόν συνεχίζεται….σε μία χώρα….που μέρα με την μέρα πεθαίνει και αναρωτιόμαστε το γιατί! Έχω την συνείδηση μου καθαρή και θα στηρίξω τις αρχές και τις αξίες μου μέχρι τέλους! Γονείς, εκπαιδευτικοί και δημότες πρέπει να τοποθετηθούν και η πολιτεία να κάνει το καθήκον της!

Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μου σήμερα.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.