Άχρωμη η Δημοτική Αρχή στην συζήτηση των Έργων του 2024

Από τις Δημοτικές εκλογές του 2002 μέχρι και τις πρόσφατες του 2023, οι ψηφοφόροι της Αγίας Παρασκευής έχουν επιλέξει συνεχείς αλλαγές Δημοτικών αρχών.
Ο νέος, κάθε φορά, Δήμαρχος κατέστρωνε το σχέδιο του, έφερνε το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο και επεδίωκε να παράξει έργο.
Φέτος ο νέος Δήμαρχος στην, ειδική, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έδωσε στίγμα για το Τεχνικό Πρόγραμμα, δεν κατέθεσε εισήγηση όπως γινόταν πάντα και έκανε συνεχείς αναφορές στην προηγούμενη Δημοτική αρχή.
Συμπερασματικά, ήταν ένα «φτηνό» Τεχνικό πρόγραμμα, για το 2024, που για πρώτη φορά το εισηγήθηκε η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας και όχι ο Δήμαρχος ή η αρμόδια Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, με τα συνεχιζόμενα ή ήδη δημοπρατημένα έργα (Δημαρχείο, ανάπλαση Ιόλα, Κολυμβητήριο, Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, Πλατεία Ηλιάκη, τρίγωνο Βενιζέλου – Ζέρβα, ανάπλαση οδού Ειρήνης) και κανένα καινούργιο.
Θα περιμένουμε την καθοριστική πρώτη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, που προβλέπεται να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο περί τον Μάρτιο, ώστε να κάνουμε συνολική εκτίμηση και κριτική.
Στην συνεδρίαση, ωστόσο, δεν παρουσιάστηκε το στίγμα της Δημοτικής αρχής Μυλωνάκη.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.