Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

Αγαπητοί γονείς την Κυριακή 07 Απριλίου 2024 από 9:00 έως 13:00σας καλούμε να συμμετέχετε στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος διδασκόντων με τον σύλλογο γονέων για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του συλλόγου γονέων με αριθμό μητρώου 16623 η ενίσχυση της τράπεζα αίματος είναι φροντίδα και αγάπη.

Η εθελοντική αιμοδοσία άλλωστε δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια Σίγουρα γνωρίζετε ότι μπορούμε να δίνουμε αίμα 3 έως 4 φορές τον χρόνο, Ίσως όμως να μην γνωρίζετε ότι οι επαναλαμβανόμενες δωρεές αίματος μπορεί να βοηθήσουν το αίμα σας να ρέει καλύτερα ενδεχομένως να περιορίσουν τη ζημιά στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας η οποία θα οδηγήσει σε λιγότερα αρτηριακά μπλοκαρίσματα Επίσης γίνεται σύντομος έλεγχος υγείας και ο αιμοδότης αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

Αφιερώνοντας μόλις 10 λεπτά από τη ζωή μαςόσα δηλαδή απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της αιμοδοσίας, προσφέρουμε 450 ml αίμα, που αντιστοιχούν σε 3 ζωές

Αρκεί να φέρετε το χαμόγελο σας στο σχολείο μας ο σύλλογος γονέων θα φροντίσει για καφέ και κεράσματα

Μια δράση με πρωτοβουλία του Συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

Με εκτίμηση,
Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.