Κάκιστη λειτουργία Δημοτικής αρχής Μυλωνάκη

Μια μέρα πριν την συνεδρίαση του Συμβουλίου, η Δημοτική αρχή δεν έχει στείλει την αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, θέματος που έχει εκατοντάδες κωδικούς και που καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να μελετήσουν και να τοποθετηθούν.

Συμπληρώνουμε, ότι ο κ. Μυλωνάκης παρά το ότι υπάρχει στα χέρια του η έγκριση, εδώ και 1.5 περίπου μήνα, δεν έχει φέρει το θέμα στο Συμβούλιο και ταυτόχρονα, «κλαίγεται» ότι είναι χωρίς Προϋπολογισμό.

Είναι η αναμόρφωση που, όπως έχει δηλώσει, θα δίνει το στίγμα για τις δράσεις της θητείας του και παρά ταύτα δεν έχει φροντίσει λίγες ώρες πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να την ολοκληρώσει.

Έχει ωστόσο δώσει δεκάδες συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς λέγοντας ότι θα… θα… θα.
Έτσι δεν πάμε καλά και ούτε αλλάζουμε.

ΥΓ: Πολλά τα ψευδή στοιχεία στην ανιστόρητη απάντηση του, για το Ελεγκτικό συνέδριο.
Θα τα αναλύσουμε.

2 Απριλίου 2024

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.