Ξεκινάει την Παρασκευή 5 Απριλίου η 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας

Γιάννης Μυλωνάκης: «Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν το μαθητικό μας φεστιβάλ, που είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας»

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία και με την Ένωση Συλλόγων Γονέων διοργανώνει τη 17η Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας, η οποία θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Μαρτίου και ώρα 5.30 στο ΕΠΑΛ (Παπαφλέσσα 17).

Όλες οι δράσεις και οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 5-8, 12-14 και 19-21 Απριλίου στο ΕΠΑΛ, στο 2ο Γυμνάσιο και στο Συγκρότημα Ειδικών Σχολείων.

Το 17ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, την ενσυναίσθηση, την ομαδική συνύπαρξη, αξίες και έννοιες που θα αποτυπωθούν καλλιτεχνικά από τους μαθητές των σχολείων, μέσα από τις θεατρικές τους ομάδες, χορευτικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις αλλά και τις χορωδίες των σχολείων.

Η φετινή συμμετοχή των σχολείων είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με τη θερμή στήριξη και συνδρομή των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών.

Τη διοργάνωση συντονίζουν ο Αντιδήμαρχος Προσχολικής  Αγωγής, Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης Κωνσταντίνος Γουργούλης και το τμήμα Παιδείας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν το μαθητικό φεστιβάλ και εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.