Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: εφιστώ την προσοχή για την κυκλοφορία στον Υμηττό (Ηχητικό)

Σε έναν Δήμο που η αντιπολίτευση είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα, η προσπάθεια που κάνει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, έχοντας την στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας είναι πραγματικά αξιόλογη.

Την Κυριακή το πρωί ο δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης μιλώντας στον Real fm ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες στον Υμηττό, έδωσε οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει με τα άγρια χόρτα στα οικόπεδα και πως πρέπει να κινηθούν οι πολίτες για να μην πληρώσουν πρόστιμο.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: fimotro.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.