Η Επιτροπή Κατοίκων Τσακού συμμετείχε στον σημερινό καθαρισμό του ομώνυμου λόφου

Την Κυριακή 14 Απριλίου η Επιτροπή Κατοίκων Τσακού παρευρέθηκε και βοήθησε στον καθαρισμό του λόφου που οργάνωσε -κάπως βιαστικά- ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής με την οργάνωση Let’s do it Greece.

Δόθηκε η σωστή διάσταση στο θέμα της προστασίας του λόφου Τσακού με ανάρτηση πανό με το μήνυμα:

                  “ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ – ΟΧΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ”

Παρότι η προσέλευση εκ μέρους των φορέων οργάνωσης (Δήμος Αγίας Παρασκευής, let’s do it Greece) ήταν κάπως μειωμένη και ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί η δράση καθαρισμού από την Επιτροπή, τα μέλη της προσέτρεξαν στο κάλεσμα και βοήθησαν στη συγκομιδή πολλών κιλών σκουπιδιών. 

Η Επιτροπή χαιρετίζει την ένταξη του λόφου σε προστατευτικές για το περιβάλλον δράσεις ευαισθητοποίησης και αναμένει από τον Δήμο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πυροπροστασίας που θα περιλαμβάνει μηχανισμούς όπως αγωγό νερού, κανόνια πυρόσβεσης κ.ο.κ. και όχι κοπές δέντρων.

Επιτροπή Κατοίκων Τσακού

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.