Νέο πυροσβεστικό όχημα και εξοπλισμό “Smart Υμηττός” παρέδωσε ο ΣΠΑΥ στο Δήμο Αγ. Παρασκευής

Το 9ο κατά σειρά νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε σήμερα από τον ΣΠΑΥ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, με σκοπό την ενίσχυση του έργου δασοπροστασίας και περιφρούρησης του βουνού σε ένα από τα πιο πράσινα τμήματα που Υμηττού.

Το νέο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο όχημα, που εξασφάλισε ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», παραδόθηκε παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής & μέλους του ΔΣ του ΣΠΑΥ Γιάννη Μυλωνάκη, του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας και Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής & μέλους του ΔΣ του ΣΠΑΥ Ευθύμιου Τάρλα, υπηρεσιακών υπαλλήλων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και των εκπροσώπων του ΣΠΑΥ.

Μαζί με το νέο πυροσβεστικό όχημα παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και τεχνολογικός εξοπλισμός στο πλαίσιο του εμβληματικού έργου “Smart Υμηττός” που υλοποιεί ο ΣΠΑΥ μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προετοιμαζόμαστε καθημερινά για τη νέα αντιπυρική περίοδο που βρίσκεται προ την πυλών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.