Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο ποια είναι η θέση του στο ζήτημα Μουστόγιαννη και μας απάντησε

Γράφει η Λένα Μαρκή

Το τελευταίο διάστημα αναζωπυρώθηκαν τα δημοσιεύματα στον πανελλαδικό τύπο και σε τηλεοπτικά προγράμματα για τον υποψήφιο Δήμαρχο που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν προγράμματα ΕΣΠΑ. Νέα στοιχεία και καταγγελίες έρχονται στο φως και “τρέχουν” νομικές ενέργειες. Είναι δε ξεκάθαρο πλέον ότι όλοι αναφέρονται στον κ. Αλέξανδρο Μουστόγιαννη επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”, ο οποίος βεβαίως απολαμβάνει προς στιγμήν το κριτήριο της αθωότητας, αφού δεν έχει εκδικαστεί ακόμα κάποια από τις σοβαρές καταγγελίες.

Κατά την διάρκεια όλων αυτών μεγάλος αριθμός δημοτών έθετε διαδικτυακά το ερώτημα ποια είναι η θέση επ’ αυτού τόσο της δημοτικής Αρχής, όσο και των υπολοίπων δημοτικών παραγόντων. Την ίδια απορία είχε και το aparaskevi-images.gr και αποφάσισε να απευθυνθεί στον κ. Γιάννη Μυλωνάκη και να θέσει ευθέως το ερώτημα. Τον ρωτήσαμε επίσης τι απαντά στον κ. Κώστα Τσιαμπά (Όραμα για την Αγία Παρασκευή) που τον κατηγόρησε στο δημοτικό συμβούλιο ότι κάνει ότι μπορεί να επαναφέρει τον κ. Μουστόγιαννη ως μέλος του δημοτικού συμβουλίου.

Μόνο η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να κρίνει τον κ. Μουστόγιαννη, απάντησε ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης και πως η συνεχιζόμενη δημοσιότητα που παίρνει το συγκεκριμένο θέμα μόνο δυσφήμιση μπορεί να αποτελεί για την πόλη μας. Όσον αφορά τον κ. Τσιαμπά δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί για «παράνομες ενέργειες» και «μεθοδεύσεις» διαψεύστηκαν από τα γεγονότα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να κινούμαστε με κύριο και βασικό μας γνώμονα την προάσπιση της διαφάνειας και της νομιμότητας“, γράφει ο κ. Μυλωνάκης.

Διαβάστε αναλυτικά στη συνέχεια τι ακριβώς ρωτήσαμε τον Δήμαρχο και τι μας απάντησε.

Η επιστολή – ερώτημα που αποστείλαμε στον Δήμαρχο:

Αναλυτικά η απάντηση του Δημάρχου κ. Γιάννη Μυλωνάκη:

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.