“Η φωνή σου έχει δύναμη, κάνε τη να ακουστεί!” Ο Γ. Μυλωνάκης κοντά στους κατοίκους του Αη-Γιάννη (VD)

Με την περιοχή του Αϊ-Γιάννη ολοκληρώνεται η μεγάλη δράση «Ακούμε τις γειτονιές» που υλοποιεί η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» σε κάθε γωνιά της Αγίας Παρασκευής. Μια δράση η οποία στόχο έχει να καταγράφει τα προβλήματα, αλλά και να συγκεντρώσει τις προτάσεις των κατοίκων για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, που θα αποτελέσουν «πρώτη ύλη» για την οριστικοποίηση του προγράμματος το οποίο θα εφαρμόσουν οι “Αλλάζουμε” την επομένη των εκλογών.

Ο επικεφαλής Γιάννης Μυλωνάκης μέσω ενός σύντομου βίντεο καλεί τους κατοίκους της περιοχής να μιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να συμμετέχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους στην συνοικία.

Όπως χαρακτηριστικά λέει στο κάλεσμα:

“Πάρε κι εσύ μέρος!

Μένεις στο Αϊ-Γιάννη στην Αγία Παρασκευή;

Συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο εδώ: 👉 https://bit.ly/3LnYOkS

Η φωνή σου έχει δύναμη, κάνε τη να ακουστεί!”

Ο κ. Μυλωνάκης και τα στελέχη της παράταξής του άφησαν τα γραφεία και βγήκαν να μιλήσουν τους πολίτες, αναπτύσσοντάς μια άμεση επικοινωνία. Γιατί ο κάθε κάτοικος πρέπει να γνωρίζει ποιον επιλέγει για να διαχειριστή τα της πόλης και ο κάθε υποψήφιος πρέπει να μάθει να κοιτά τους πολίτες στα μάτια και να συνεργάζεται μαζί τους.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.